Zoekt u vastgoed te koop Den Haag? Den Haag, de stad die vaak als hoofdstad van Nederland wordt gezien, speelt een grote rol op internationaal vlak. Zowel de landelijke politiek als internationale issues spelen zich af in de stad achter de duinen. De stad, met een kustlijn van maar liefst 11 km, is een geliefde woon- en werkstad. De vraag naar zowel koop- als huurwoningen in de stad is groot. Zoekt u naar vastgoed te koop in Den Haag? Maak een afspraak bij Investment Corporation Holland en laat u adviseren over de mogelijkheden.

Vastgoed te koop Den Haag.

Vastgoed te koop Den Haag.

Wonen en werken in Den Haag

Den Haag heeft bijna 560.000 inwoners en dit aantal stijgt jaarlijks. Door een bevolkingstoename en een toename van het aantal eenpersoonshuishoudens is de vraag naar koop- en huurwoningen voortdurend in ontwikkeling. Wat opvalt in de sector van het residentieel vastgoed is dat het merendeel van alle woningen in Den Haag een appartement is. De stad is verdeeld in 44 wijken en telt ruim 114 buurten. Populaire wijken zijn onder andere het Hofkwartier, het Regentessekwartier, de Stationsbuurt en het Zeeheldenkwartier. Wijken als Laak en de Schildersbuurt zijn niet altijd even positief in het nieuws, maar ook in deze wijken is de leegstand laag en vaak van zeer korte duur. De stad achter de duinen, de Hofstad of het politieke hart van Nederland. Den Haag wordt op verschillende manieren omschreven en benoemd. Wonen en werken gaan in de verschillende stadsdelen hand in hand samen. Wandelen door de duinen en uitwaaien op het strand. Den Haag heeft daarnaast ook heel wat te bieden op cultureel en muzikaal vlak. Maar Den Haag is natuurlijk ook gekend om de aanwezigheid van veel ambassades en consulaten, het Internationaal Gerechtshof, het Vredespaleis, ministeries en de Tweede Kamer. Den Haag is voor velen mensen dagelijks de plaats waar gewerkt wordt. Niet alleen zoeken veel expats geschikte woonruimte in Den Haag. Ook starters, studenten en gezinnen willen gebruik maken van de voorzieningen en faciliteiten die de stad te bieden heeft. De veelzijdigheid die Den Haag biedt, maakt dat u gericht kunt investeren in vastgoed dat u aanspreekt en dat een aantrekkelijk rendement oplevert. Elke wijk heeft eigen voor- en nadelen die een zekere doelgroep aanspreken. Zo zijn wijken als de Vogelwijk en het Belgisch Park in trek bij gezinnen met kinderen. De afgelopen jaren is de vraag naar betaalbare huur- en koopwoningen gestegen en ook de komende jaren zal de krapte op de woningmarkt zichtbaar aanwezig zijn. De gemiddelde m2 prijs van vastgoed in Den Haag stijgt al jaren en wordt onder andere bepaald door de locatie, de staat van onderhoud, duurzaamheid en voorzieningen in de buurt. Investeren of beleggen in Haags vastgoed is aantrekkelijk en levert een beter rendement op dan bank sparen en/of beleggen in aandelen.

Verhuur vastgoed te koop Den Haag

Het opbouwen, onderhouden en uitbreiden van uw vastgoedportefeuille door het kopen van verhuurvastgoed in Den Haag levert direct rendement op. Woningen en appartementen zijn gewild en staan niet lang leeg, te koop of te huur. Den Haag kenmerkt zich weliswaar door een grote diversiteit en een breed aanbod van residentieel en commercieel vastgoed. Dat neemt niet weg dat u voordeel kunt behalen door eerst de markt te onderzoeken. Investment Corporation Holland heeft ruim 45 jaar ervaring op de vastgoedmarkt en onze medewerkers weten vaak op voorhand al welke panden op korte termijn beschikbaar komen voor verkoop of verhuur. Dit geeft u een voorsprong en stelt u in staat snel te schakelen. Uiteraard begeleiden onze experts uw vastgoedtransactie van begin tot einde. Maar de dienstverlening van ICH gaat verder en houdt niet op na een sleuteloverdracht. In samenspraak en goed overleg wordt gezocht naar een solvabele huurder en wordt het vastgoedbeheer namens u gedaan. Van het versturen van huurnota’s tot het regelen van periodiek onderhoud en noodreparaties. ICH neemt u verschillende taken en werkzaamheden uit handen en zorgt ervoor dat uw investering naar behoren rendeert. Voordat u investeert in een pand, wilt u graag meer weten over de omgevingsfactoren. ICH kijkt naar vergelijkbaar vastgoed in dezelfde buurt. Wat is de gemiddelde vraagprijs en wat zijn acceptabele huurbedragen voor een gelijkwaardig pand? Het rendement van een pand wordt medebepaald door de staat van onderhoud, het energielabel en duurzaamheid. Huurders kijken daarnaast ook naar de beschikbare faciliteiten en voorzieningen in de buurt of wijk waar het pand zich bevindt. Hoe is de bereikbaarheid en hoe zit het met parkeergelegenheden? Wat vaak vanzelfsprekend lijkt, is in een drukbevolkte stad niet altijd logisch.

Investeren in de Hofstad

Zowel beginnende vastgoedbeleggers als investeerders met een bestaande vastgoedportefeuille kunnen investeren in Den Haag. Residentieel vastgoed is populair, maar ook commerciële panden en bedrijfsruimten zijn rendabel. Denkt u erover na om voor uw zoon of dochter een appartement te kopen, zodat ze zelfstandig kunnen wonen? Veel is mogelijk met een tweede hypotheek. U kunt het appartement verhuren, zonder dat u hierover belasting verschuldigd bent. De mogelijkheden om in vastgoed te investeren zijn divers en de experts van ICH lichten u de diverse opties graag toe tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Samen met u bespreken we de mogelijkheden. Op basis van het gesprek en de factoren die u van belang acht voor een eventuele investering, onderzoeken we de markt voor u. Actuele investeringsmogelijkheden worden getoond en we kunnen namens u een pand bezichtigen, voordat u zelf ter plaatse gaat. Spreekt een bepaald pand u aan en wilt u meer weten? In overleg worden de gegevens opgevraagd en indien gewenst brengen we namens u een eerste bod uit. Onderhandelen over verkoop voorwaarden is iets waar onze medewerkers zeer ervaren in zijn. U kunt rekenen op aantrekkelijke en gunstige voorwaarden. Wilt u later zoeken naar geschikte huurders? Ook dat kunt u net zoals het vastgoedbeheer uitbesteden aan ICH. Ook voor het zoeken van een kredietverstrekker of financieringsmaatschappij kunt u bij ons terecht. Meer weten of direct een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op. U kunt ook een e-mail sturen of het contactformulier invullen, waarna we zo snel mogelijk contact met u opnemen.