Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Wilt u uw huis snel verkopen? Dan is het het eenvoudigste als er een investeerder het pand direct kan afnemen, zonder voorwaarden op financiering. Op deze manier is het mogelijk dat u na het aanbieden van de woning dezelfde dag nog uw woning verkoopt. Er kunnen verschillende redenen zijn om uw woning snel te willen verkopen. Een veel voorkomende reden is natuurlijk de echtscheiding, maar ook bij het overlijden van een persoon is het vaak gewenst om snel de koopwoning te verkopen. Het is ook mogelijk dat u direct geld nodig heeft of dat u de woning direct wilt verkopen om een executieveiling te voorkomen. Kortom, er kunnen verschillende redenen zijn om snel van uw huis af te willen. Als u op zoek bent naar een investeerder om snel uw huis te verkopen, dan zijn wij de aangewezen partij om uw woning bij aan te bieden. Wij beschikken over talloze beleggers en investeerders die u graag verder helpen. Maar waar moet u op letten als u snel uw huis wilt verkopen? Er zijn namelijk wel verschillende zaken waar u rekening mee dient te houden. Ons streng geselecteerde netwerk aan kopers kunnen binnen 24 uur uw woning kopen.

Snel woning verkopen?
Snel huis verkopen?

Snel huis verkopen na echtscheiding?

Het gebeurt helaas regelmatig dat mensen uit elkaar gaan. Bij sommige getrouwde stellen gaat dit zonder slag of stoot, maar het gebeurt ook regelmatig dat er een vechtscheiding ontstaat. Als u wilt gaan scheiden, zijn er diverse manieren om dit te doen.

Vaak wordt getracht om er eerst samen uit te komen. Dit is niet alleen het beste voor u, maar ook voor de eventueel aanwezige kinderen. Daarom is scheiden met een mediator in het leven geroepen. Er bestaan in Nederland inmiddels honderden mediators die zich bezighouden met echtscheidingen. Een mediator zoekt voor u en uw ex-partner naar mogelijkheden om de scheiding zo prettig mogelijk op te lossen. Hierbij wordt ook naar het financiële plaatje gekeken. Het is natuurlijk vaak het beste als u of uw ex-partner met de kinderen in het huis kan blijven wonen. Helaas is dit financieel gezien niet altijd mogelijk. In sommige gevallen is het dan nodig om de woning snel te verkopen via bijvoorbeeld Funda of om er direct een goede investeerder voor te zoeken. Bespreek de mogelijkheden met de mediator als u kiest voor mediation bij de scheiding.

Helaas zijn er ook veel stellen die met ruzie uit elkaar gaan. Vaak wordt er dan door beide personen een advocaat ingeschakeld, welke zo veel mogelijk voor u voor elkaar willen krijgen. Bij dergelijke vechtscheidingen bestaan er natuurlijk ook weer allerlei gradaties. Bij de vechtscheiding is het vaak nodig om snel uw huis te verkopen. Een directe investeerder kan dan eventueel uitkomst bieden. Scheiden met een advocaat is doorgaans niet de eerste keuze voor mensen, maar soms laat de situatie niet anders toe.

Huis snel verkopen na overlijden?

Het is ook mogelijk dat u en eventuele andere personen een huis erven. Als u nabestaande bent van een persoon die een koophuis had, dan is het mogelijk ook interessant om het huis snel te verkopen. Door het huis snel te verkopen is namelijk direct duidelijk welk bedrag er onder de nabestaanden kan worden verdeeld. Als u na snel een huis wilt verkopen na het overlijden van iemand in uw naaste omgeving, kunt u eveneens een beroep op doen. Wij zullen onze uiterste best doen om de woning snel te verkopen en een optimale prijs voor de woning te krijgen.

Huis snel verkopen om executieveiling te voorkomen

Het gaat momenteel goed met de Nederlandse huizenmarkt. Ondanks dat de huizenprijzen weer de vormen aannemen van voor de crisis en deze prijzen soms zelfs overtreffen, zijn er toch nog een behoorlijk aantal huizen die ‘onder water’ staan. In sommige gevallen gebeurt het wel eens dat een woningeigenaar de vaste lasten niet meer kan voldoen. Wanneer dit gedurende een bepaalde periode zo blijft, is het mogelijk dat de bank beslag legt op uw woning. Er volgt vervolgens vaak een executieveiling. U begrijpt vast dat dit voor u erg ongunstig is en u hierdoor nog meer geldproblemen kunt krijgen.

We zien dan ook steeds vaker dat mensen hun huis snel willen verkopen om een executieveiling te voorkomen. Hierdoor is het mogelijk om binnen korte tijd toch nog een interessant bedrag voor uw woning te krijgen, omdat de beleggers en investeerders doorgaans een betere prijs geven dan wanneer er een executieveiling plaatsvindt.

Huis snel verkopen i.v.m. koop nieuw huis?

Heeft u al een nieuw huis gekocht, maar heeft u uw eigen huis nog niet verkocht? Een veel voorkomende reden om een huis snel te kunnen verkopen, is dat er reeds een nieuw huis op het hoog of zelfs al aangekocht is. Meestal worden er dan wel bepaalde voorwaarden gesteld aan de verkoop van het oude huis, maar dit is afhankelijk van wat u overeen bent gekomen met de eerdere eigenaar van de nieuwe woning die u heeft aangekocht. Als u uw huis snel wilt verkopen, omdat u reeds een nieuw huis heeft op een nieuw huis op het oog heeft, kunt u eveneens uw woning aanbieden aan ons. Wij zullen dan uw woning aan diverse potentieel geïnteresseerden voorleggen.

Krijg ik een slechtere of betere prijs voor mijn woning bij snelle verkoop?

Als u alle tijd van de wereld heeft en geen haast heeft om een woning te verkopen, is het uiteraard mogelijk dat u uiteindelijk de beste prijs krijgt voor uw woning. Helaas is niet iedereen in staat op erg lang te wachten op de beste koper. Bovendien is het natuurlijk altijd mogelijk dat de huizenmarkt weer instort, waardoor de huizenprijzen zullen dalen. We zien nu natuurlijk de hypotheekrente steeds verder omhoog gaan. Dit zal uiteindelijk resulteren in een lagere waarde van uw woning. Denkt u dat de hypotheekrente binnenkort gaat stijgen en wilt u snel uw huis verkopen? Dan kunt u uw situatie aan ons voorleggen en kunnen wij onderzoeken wat er voor u mogelijk is.

Kluspanden of opknappanden snel verkopen?

Soms lijkt het te mooi om waar te zijn. Er staat een mooi kluspand of opknappand te koop, welke u graag wilt opknappen en uiteindelijk met winst wilt verkopen. Helaas gebeurt het vaak dat de gebreken aan een dergelijke woning ernstiger zijn dan in eerste instantie werd verwacht. Daarnaast is het ook mogelijk dat u door de enorme vraag naar goed personeel in de bouw, geen geschikt personeel kunt vinden om in te schakelen. Vervolgens ligt de bouw stil en gebeurt er niets met de woning. Wanneer dit gebeurt, wordt het direct een kostenpost in plaats van een mogelijkheid om extra geld te verdienen aan uw investering. Gelukkig zijn er verschillende investeerders die snel uw kluspand of opknappand willen kopen. Als u uw gegevens bij ons achterlaat, wordt er spoedig contact opgenomen over de mogelijkheden.

Huis verkopen binnen 1 week?

Wilt u snel uw huis verkopen binnen 1 week? Wij hebben een selecte groep investeerders die zeer snel kunnen schakelen. Dankzij deze achtergrond gebeurt het vaak dat een huis al binnen 1 week verkocht is, tegen een zeer goede prijs. Dus wilt u het beste bod op uw huis hebben en dit wel zo snel mogelijk? Dan kunt u eenvoudig uw gegevens achterlaten bij het contactformulier.

Huis verkopen binnen 24 uur?

Het is zelfs mogelijk om uw huis te verkopen binnen 24 uur. Het is dan uiteraard wel belangrijk dat u alle zaken goed op orde heeft. Het is belangrijk dat u alle benodigde documentatie op orde heeft. Daarnaast is het vaak noodzakelijk om een bouwkundige keuring te laten doen, zodat de staat van het huis vast kan worden gesteld. Indien u uw huis wilt verkopen binnen 24 uur, kunt u eenvoudig uw gegevens achterlaten bij ons. Wij zullen deze informatie discreet behandelen. Indien u uw huis snel verkopen wilt, bent u bij Investment Corporation Holland aan het juiste adres.

Huis snel verkopen FAQ

Hier vindt u veel gestelde vragen over huis snel verkopen. De vragen zijn voorzien van korte en bondige antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Of wilt u meer informatie ontvangen over sale en leaseback? Stel uw vraag via het contactformulier en u ontvangt zo spoedig een antwoord.

1. Is het mogelijk om mijn huis snel te verkopen?

Ja, er zijn verschillende redenen om waarom u uw huis op snelle manier wilt verkopen. Er is een bestaand, groot aanbod van vastgoed investeerders die een huis snel aankopen. Zo is het mogelijk om uw huis binnen een dag, een week of een maand te verkopen.

2. Kan ik een verhuurde woning of appartement verkopen?

Verhuurde woningen of appartementen verkopen aan een particulier is vaak lastig. Investeerders daarentegen hebben meestal geen bezwaar tegen het kopen van verhuurd vastgoed. Daarbij wordt onder meer gekeken naar het feit of de huidige huurprijs in overeenstemming is met de waarde van het onroerend goed, de inhoud van de huurovereenkomst en de actuele staat van onderhoud.

3. Kan ik bij een snelle verkoop in het huis blijven wonen?

Het gebeurt regelmatig dat u uw huis verkoopt, omdat u zelf een andere woning op het oog heeft. Na een snelle verkoop is de aankoop van uw nieuwe woning nog niet geregeld. Verkoop aan een investeerder houdt in dat u het huis na de verkoop, terug kunt huren. Dit kan zijn voor een aantal maanden of meerdere jaren. U heeft zo de gelegenheid om te blijven woning, totdat uw nieuwe woning opgeleverd wordt.

4. Mijn huis heeft achterstallig onderhoud, kan ik snel verkopen?

Investeerders hebben interesse in zowel vastgoed dat instap klaar is als woningen en appartementen met achterstallig onderhoudt.

5. Wat zijn de gevaren of nadelen van het verkopen van een huis aan een investeerder of handelaar?

In vergelijking met de verkoop van uw woning aan een particulier kent de verkoop aan een investeerder minder nadelen. Zo heeft u bij verkoop aan een vastgoed- of leasemaatschappij directe zekerheid en bent u niet afhankelijk of de koper de financiering rond krijgt. De koop kan snel gesloten worden en over de voorwaarden kan flexibel onderhandeld worden. Nadeel is dat de verkoopprijs lager kan liggen dan wanneer u verkoopt aan een particulier.

6. Kan ik de snelle verkoop van mijn woning uitbesteden?

Investment Corporation Holland helpt u bij het verkopen van uw woning, hiervoor wordt gebruik gemaakt van het uitgebreide netwerk van investeerders. We stellen in overleg met u een profiel van de woning op en maken een professionele omschrijving van de woning en de locatie. Wanneer zich een geïnteresseerde investeerder meldt dan kunnen we u helpen met het voeren van de onderhandelingen en het samenstellen van de overeenkomst.

7. Moet ik de woning schoon en leeg opleveren?

Hoe en wanneer de woning die u verkoopt wordt opgeleverd, wordt opgenomen in de overeenkomst. Het is zowel mogelijk om een gemeubileerde woning aan te bieden en te verkopen, maar u kunt ook een lege en schone woning aanbieden.

Gerelateerde onderwerpen:

  • Huis snel verkopen Amsterdam
  • Huis snel verkopen Den Haag
  • Huis snel verkopen Haarlem
  • Huis snel verkopen Rotterdam
  • Huis snel verkopen Utrecht