Bent u op zoek naar een vastgoed adviseur, omdat u meer wilt weten over het aan- of verkopen van onroerend goed? Een vastgoed adviseur geeft u advies op maat en biedt zowel particulieren als zakelijke investeerders raad bij het realiseren van bij het aan- en verkopen van vastgoed. Ook voor advies bij het kopen van vastgoed om te verhuren kunt u rekenen op de kennis van een vastgoed adviseur.

Vastgoed adviseur.

Vastgoed adviseur.

Werk samen met een vastgoed adviseur

Het aan- of verkopen van onroerend goed en het investeren in vastgoed doet u zelden alleen. Veel mensen kiezen ervoor om zich te laten begeleiden door specialisten die dagelijks met deze materie te maken heeft. Een vastgoedadviseur stelt een plan van aanpak samen en geeft een realistisch beeld van de aan- of verkoop van een pand en uw vastgoed belegging. Op basis van de berekeningen die uw adviseur maakt, kunt u besluiten om een investering al dan niet door te zetten. Samenwerken met een ervaren vastgoed adviseur heeft een aantal voordelen, zoals:

  • Beschikking over een uitgebreid netwerk van makelaars, investeerders, vastgoedfondsen, woningcorporaties en gemeenten. Nieuwe en interessante beleggingsobjecten en investeringsprojecten bieden doorgaans solide rendementen.
  • Door de jarenlange ervaring worden ook in economisch minder voorspoedige tijden de beste kansen gevonden.
  • Het beheer van het vastgoed dat u in eigendom heeft, kan door een adviseur voor u worden gedaan. U heeft zelf geen omkijken naar zowel de contacten met huurders, het innen van de huurgeleden en het plannen van periodiek en incidenteel onderhoud.

Optimale dienstverlening

Om u optimaal bij te staan en te adviseren, stelt uw vastgoed adviseur verschillende vragen. Hierbij kunt u denken aan vragen als:

  • Wat is de beoogde doelstelling van uw belegging of investering?
  • Hoe wilt u toekomstige huurders werven? Zoekt u deze zelf, of wilt u dit gedeelte uitbesteden?
  • Hoe wordt er omgegaan met (nood)reparaties en onderhoud? Doet u dit zelf of wilt u dit eveneens uitbesteden?
  • Waar zoekt u vastgoed? Gaat uw voorkeur naar vastgoed dat zich op korte afstand bevindt, of zoekt u wellicht een mogelijkheid om in buitenlands vastgoed te investeren?
  • Op welke termijn zoekt u rendement: direct of voelt u meer voor langere termijn waarde?

Zowel bij particuliere als zakelijke investeerders doorloopt de vastgoed expert samen met u uw huidige situatie. Daarbij wordt zowel aandacht besteed aan uw persoonlijke als financiële situatie, dit in geval van particuliere beleggers. Bij zakelijke investeerders wordt gekeken naar de financiële situatie en de achtergrond van de onderneming. Aan de hand van de informatie en antwoorden die de vastgoed expert krijgt wordt een passend project of een geschikte investeringsmogelijkheid gezocht. De dienstverlening van een betrokken adviseur stopt niet na het zoeken en vinden van een geschikte beleggingsmogelijkheid. Ook daarna kunt u rekenen op de kennis en ervaring van de adviseur. U kunt verschillende zaken uitbesteden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de contacten met huurders en het regelen van onderhoud en/of reparaties.

Succesvolle vastgoedinvesteringen

Wanneer u potentie ziet in een project of object dat uw aandacht trekt, kan het gebeuren dat u nog vragen heeft en/of aanvullende informatie wilt ontvangen. Uw vastgoed adviseur geeft transparante uitleg en vraagt daar waar wenselijk fiscale of financiële gegevens van een bestaand object op. Deze gegevens worden doorgenomen en met u besproken. Hierbij wijst de adviseur u op de kansen, maar worden ook de eventuele valkuilen en risico’s toegelicht. De vastgoed adviseurs van Investment Corporation Holland geven aan waar u op moet letten en hoe u uw investering optimaal kunt laten renderen. U kunt het onderhandelen over onder meer de voorwaarden overlaten aan ICH, maar u kunt ook samen met de adviseur het onderhandeltraject doorlopen. In geval u het traject volledig uitbesteed aan ICH blijft u nauw betrokken bij de stappen die worden genomen. Na het ondertekenen van een akte is de betrokkenheid van uw vastgoedadviseur niet voltooid. Zo wordt u op de hoogte gehouden van de nodige projectinformatie en de vorderingen van de projectrealisatie. Een goede communicatie is van onmisbaar belang voor een succesvolle opvolging van uw investering. Investment Corporation Holland, neemt de dagelijkse beslommeringen en zorgen rondom vastgoed uithanden. De waarde van uw investering rendeert naar verwachting. Mede dankzij de veelzijdigheid en uitgebreide dienstverlening van een ervaren vastgoed expert heeft u uw handen vrij om uw eigen werkzaamheden te doen. ICH houdt u op de hoogte van zowel de inspanning als de resultaten die voor de investering worden gerealiseerd. Dit is met name belangrijk voor het zogenaamde investeringsvastgoed.

Betrouwbare en professionele assistentie

Een vastgoedadviseur staat u niet alleen bij tijdens het aankopen van vastgoed, ook wanneer u uw vastgoed door wilt verkopen kunt u rekenen op de diensten van ICH. Op basis van uw ideeën en plannen voor de toekomst zoekt de adviseur namens en samen met u een geschikte oplossing. Zoekt u naar een mogelijk voor sale en leaseback van uw familie woning, of van uw bedrijfspand? De medewerkers van Investment Corporation Holland zijn ervaren vastgoed professionals. U kunt rekenen op persoonlijke aandacht en ondersteuning tijdens het proces dat aan de aan- of verkoop van onroerend vooraf gaat. De dienstverlening stopt niet na het ondertekenen van een notariële akte. Uw dossier wordt volledig van A tot en met Z opgevolgd. U bepaalt zelf de mate waarin u betrokken wilt zijn bij het aan- of verkopen van onroerend goed. Ook op het gebied van investeringen, verbouwingen, renovaties, het vinden van geschikte huurders en het dagelijkse vastgoedbeheer kunt u rekenen op de ervaring van ICH.

Vrijblijvend kennismaken

Heeft u vastgoed dat u wilt verkopen? Zoekt u een investeerder of een mogelijkheid voor sale- en leaseback? Neem contact op met de ervaren professionals van Investment Corporation Holland. Tijdens een kennismakingsgesprek kunt u uw verwachtingen, ideeën en plannen toelichten. Op basis daarvan gaan onze adviseurs voor u aan het werk om uw plannen te realiseren. Binnen het uitgebreide netwerk, en indien noodzakelijk ver daarbuiten, wordt gezocht naar een investeerder of een project dat aan uw verwachting voldoet. Zoals u van specialisten mag verwachten, wordt u regelmatig bijgepraat over de vorderingen en mogelijkheden. Een afspraak maakt u door telefonisch contact met ons op te nemen.