Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Er zijn een aantal termen erg populair bij investeerders, vastgoed en zorgvastgoed. Vastgoed is in deze tijden vaak een zekere investering, met meestal een interessant rendement. Wanneer het geld tegenwoordig op de bank staat, levert dit niets op. Sterker nog, door de inflatie en vermogensbelasting wordt het geld zelfs minder waard. Populaire termen voor investeerders zijn:

  • Vastgoed kopen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  • Zorgvastgoed kopen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  • Vastgoed kopen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
  • Vastgoed verkopen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
Vastgoed of zorgvastgoed kopen of verkopen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht?
Vastgoed of zorgvastgoed kopen of verkopen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht?

Bovengenoemde steden zijn voor investeerders vaak de meest interessante steden. Er bestaan echter ook natuurlijk andere interessante steden:

  • Vastgoed of zorgvastgoed kopen of verkopen in Amstelveen.
  • Vastgoed of zorgvastgoed kopen of verkopen in Haarlem.
  • Vastgoed of zorgvastgoed kopen of verkopen in Almere.
  • Vastgoed of zorgvastgoed kopen of verkopen in Alkmaar.
  • Vastgoed of zorgvastgoed kopen of verkopen in Delft.
  • Vastgoed of zorgvastgoed kopen of verkopen in Amersfoort.

Voor investeerders: vastgoed of zorgvastgoed kopen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht

Bent u een investeerder en heeft u interesse in het kopen van vastgoed of zorgvastgoed in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht? Dit heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere steden. De twee populairste steden voor bedrijfspanden zijn Amsterdam en Den Haag. Veel mensen denken dat Rotterdam populairder is dan Den Haag, maar uit recent onderzoek is gebleken dat dit niet het geval is. Een kanttekening is dat in de populairste steden het rendement vaak lager is dan in minder populaire steden. In de minder populaire steden ligt het rendement vaak tussen de 8% en 10%. Wanneer echter wordt gekeken naar Amsterdam, is 5% of 6% een gangbaar rendement. Houd er rekening mee dat zelfs in Amsterdam grote verschillen zijn. Bepaalde locaties in Amsterdam zijn erg populair. De zogenaamde A-locaties zijn zeer gewild onder beleggers en investeerders. Mocht u willen investeren in dergelijke objecten, dan kunt u zich aanmelden via ons contactformulier.

Voor vastgoed eigenaren: vastgoed of zorgvastgoed verkopen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht

Heeft u vastgoed of zorgvastgoed in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht? Dan is dit ook een interessante tijd om te verkopen. Omdat er veel beleggers en investeerders op zoek zijn naar dergelijke objecten, kunt u een goede prijs krijgen voor uw vastgoed. Wij kunnen uw vastgoed aanbieden aan onze investeerders. Dit gebeurt altijd onder volledige discretie. We bieden uw object dan off-market aan.